Nieuwsflits

Tapas boot

Geniet nu onder het genot van een sprankelend glaasje wijn, van onze heerlijke Tapas. Als de zon dan ook nog schijnt is het feest compleet…..

 

 

tapas-boot tapas-feest


 

Tijdens deze gezellige tocht van 2 uur door de wateren van Amsterdam, kunt je genieten van een gevarieerd Tapas menu. De tocht is geheel verzorgd, dus incl. onbeperkt bier, wijn en fris.

 

Het Tapas diner wordt in overleg op maat gemaakt.

De prijs voor deze 2 uur durende tocht is vanaf € 49,50 p.p. (afhankelijk van het aantal deelnemers).

 

Deze Tapas Tocht is geheel privé voor jouw eigen groep, dus zonder andere gasten. Op- en afstaplocatie is altijd in overleg, en je kunt ook zelf aangeven of je een bepaalde route wilt varen. Dit kun je echter ook aan onze professionele schippers overlaten. Zij laten je beslist de mooiste plekjes van de stad zien.

 

De vaartijd is eventueel te verlengen (tegen meerprijs).

 

Als je interesse hebt in deze heerlijke tocht, kun je ons een mail sturen met jouw wensen. Wij zoeken dan een passende boot (behorende bij de grootte van jouw groep) en sturen je een vrijblijvende offerte.

 

Tapas boot Arrangementboeken

 

 

Openingstijden

Wij zijn geopend van April tot Oktober. Indien het weer het toelaat 7 dagen per week van 11 uur tot 21 uur. Graag even van te voren bellen i.v.m. het weer.

tel
  • 06-44658743
  • 06-52417506

Sprong schans